Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ivan-pavao-ii

Domagoj Pejić: Obećao sam da ću dolaziti u Krakov svakog 18. veljače

"Jednom sam 'neoprezno' obećao da ću u Krakov, ukoliko budem mogao, obavezno dolaziti svake godine, sredinom veljače. Trudim se održati riječ i evo me opet ovdje, u kraljevskom gradu", govori nam to naš kolega i omiljeni voditelj Hrvatskog katoličkog radija Domagoj Pejić u javljanju iz zavičaja pape Ivana Pavla II. u kojem se već udomaćio.

Stilom odijevanja slavimo stvorenost na sliku Božju

"Vjera i stil oduvijek su koegzistirali u mom životu, ali tek kad sam morala razmisliti o svojoj budućnosti, osjetila sam da bi mogli biti suprotstavljeni jedno drugome. Je li me moja strast za samoizražavanjem kroz materijalne stvari učinila materijalistom?" rekla je Lillian Fallon, katolička spisateljica koja želi pomoći ženama da izraze svoju neponovljivost kroz osobni stil, a nedavno je objavila i knjigu na tu temu.

25 godina od pohoda Ivana Pavla II. Hrvatskoj

Drugi pohod pape Ivana Pavla II. Hrvatskoj, od 2. do 4. listopada 1998., imao je posebno povijesno značenje zbog proglašenja blaženim kardinala Alojzija Stepinca. U četiri godine od prvog Papina pohoda Hrvatska je vratila sve svoje okupirane krajeve. Bio je to, rekao je Papa u svom govoru u zagrebačkoj zračnoj luci, nastavak putovanja iz rujna 1994.

1 2 3 7
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja