Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ivan-pavao-ii

Došašće s Otkupiteljevom Majkom

Crkvena godina završava i počinje ranije od građanske - i to s razlogom. Naš Gospodin zna da nam treba vremena da pripremimo svoja srca - da čujemo poruke onih koji 'viču u pustinji'. Vrijeme došašća nam je dano kao početak: vrijeme da se ‘probudimo’ u spoznaji dolaska našega Spasitelja.

Započnite devetnicu sv. Ivanu Pavlu II.

Ova devetnica može se moliti devet uzastopnih dana, počevši od 13. listopada ili bilo kojega drugog dana u godini. Moli se s namjerom izražavanja pobožnosti sv. Ivanu Pavlu II., za određenu milost od Gospodina po njegovu zagovoru ili kako bismo zahvalili za već primljene milosti.

Ivan Pavao II. – Papa hodočasnik

Crkva treba hodočastiti svijetom zajedno sa svojim vjernicima. Nema sumnje da su svetoga Ivana Pavla II. „rodila“ hodočašća. Zato ne zaboravi hodočastiti kao kršćanin! Na hodočašću se rađa i čuva vjera.

Mi smo narod Uskrsa

U nedjelju, 30. studenog 1986., sveti Ivan Pavao II. posjetio je Australiju i udijelio okupljenim vjernicima veliki blagoslov koji svi kršćani dijele i kako ga trebaju nositi s radošću: „Ne prepuštajte se očaju. Mi smo narod Uskrsa i Aleluja je naša pjesma.”

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja