Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ines-grbic

"U početku mi je bilo neugodno moliti ispred bolnice, razmišljaš o pogledima drugih, ali Duh Sveti djeluje i čini da samo razmišljaš o majkama koje su u potrebi"

„Život je od začeća. Poznajem gospođu koja je davno učinila pobačaj i ima traumu cijeli život. Osobe koje zagovaraju pobačaj ne gledaju koje su posljedice toga, da je to velika trauma za cijeli život. Molim pogotovo za osobe koje su učinile pobačaj. Bog je uz njih, Isus ih ljubi, ne trebaju se bojati života. Teško je u brizi oko djece, ali i uz toliku djecu vidim da su djeca blagoslov. Teško je, ali je blagoslov“. Molitelji inicijative '40 dana za život' okupljaju se u sklopu korizmene proljetne kampanje molitve za nerođene ispred Opće bolnice Zadar svakog dana od 7 do 19 sati. Obogaćenje i osobitost ovogodišnje molitve ispred zadarske bolnice je i dolazak požrtvovnih paških molitelja iz Novalje, članova novaljske podružnice udruge 'Hrvatska za život' koji sa zadarskim moliteljima mole ispred bolnice svakog utorka.

Glasnogovornica Zadarske nadbiskupije: Crkva se otvorila u novinarskom praćenju svojih događaja

Suradnica Hrvatskog katoličkog radija, tajnica Tiskovnog ureda Zadarske nadbiskupije i glasnogovornica Zadarske nadbiskupije Ines Grbić nedavno je primila nagradu Hrvatskog društva katoličkog novinara za zauzeto i prepoznatljivo novinarsko djelovanje u različitim katoličkim glasilima te promicanje suradnje na području medija. U HKR-ovoj emisiji "Medijski putokaz" progovorila je što joj znači novinarski posao i odnosi s javnošću u crkvenoj instituciji.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja