Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hkm-ova-mreza-ribara

HKM-ova mreža ribara na Instagramu - gostuje don Damir Stojić

"HKM-ova mreža ribara na Instagramu" novi je projekt HKR-ovog voditeljskog dvojca Branimira Gubića i Joze Lukića koji će u utorak, 11. kolovoza, u 11 sati, ugostiti svećenika don Damira Stojića. Tema razgovora je brak i bračna ljubav.

Fra Marin Karačić za HKM: "Ako je nešto od Boga, onda je to uvijek blagoslov, makar nekad bio i teret"

Projekt pod nazivom "HKM-ova mreža ribara na Instagramu" nastavlja se utorcima. Riječ je o novom projektu HKR-ovog voditeljskog dvojca Branimira Gubića i Joze Lukića koji će u sklopu svoje voditeljske smjene na HKR-u ugostiti svećenike. U današnjem, drugom razgovoru uživo na Instagramu HKM-a ugostili su nacionalnog duhovnog asistenta Frame BiH te župnog vikara na Humcu fra Marina Karačića koji je govorio o talentima.

HKM-ova mreža ribara na Instagramu - gostuje fra Marin Karačić

"HKM-ova mreža ribara na Instagramu" novi je projekt HKR-ovog voditeljskog dvojca Branimira Gubića i Joze Lukića koji će u sklopu svoje voditeljske smjene na HKR-u u utorak, 28. srpnja, u 11 sati, ugostiti svećenika fra Marina Karačića s kojim će razgovarati o talentima koji su blagoslov i (ili) teret.

Fra Stjepan Brčina za HKM objasnio što je molitva, a što nije

Projekt pod nazivom "HKM-ova mreža ribara na Instagramu" započeo je u utorak, 21. srpnja. Riječ je o novom projektu HKR-ovog voditeljskog dvojca Branimira Gubića i Joze Lukića koji će u sklopu svoje voditeljske smjene na HKR-u ugostiti svećenike. U prvom razgovoru uživo na Instagramu HKM-a ugostili su voditelja evangelizacijske zajednice „Maksimilijan Kolbe” u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu fra Stjepana Brčinu koji je govorio o važnosti molitve.

Kreće HKM-ova mreža ribara na Instagramu - gostuje fra Stjepan Brčina

"HKM-ova mreža ribara na Instagramu" novi je projekt HKR-ovog voditeljskog dvojca Branimira Gubića i Joze Lukića koji će u sklopu svoje voditeljske smjene na HKR-u u utorak, 21. srpnja, u 11 sati, ugostiti svećenika fra Stjepana Brčinu s kojim će razgovarati o molitvi.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja