Budi dio naše mreže

Ključna riječ: gabela-polje

GABELA POLJE Završilo "Sidro", ali Isus ostaje naše sidro!

Završilo je trodnevno "Sidro" u župi Presvetog Trojstva u Gabela Polju (BiH) u četvrtak. "Sidro" je program za djecu osnovnoškolskog uzrasta, a na njemu je ove, prve godine, sudjelovalo 140 djece i 32 mlada animatora, sve pod budnim okom s. Dijane Mlinarić, karmelićanke BSI. Umjesto pred ekranima, ova su djeca dio školskih praznika proveli u pjesmi, igri i slavljenju Boga.

VIDEO U Gabela Polju svi plešu 's Isusom'

U župi Presvetog Trojstva u Gabela Polju (BiH) - kao što smo i najavili - započelo je ‘Sidro’, program za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Trodevna razbibriga za školske praznike započela je u utorak vrlo živo, veselo i rasplesano što svjedoči i ova snimka koju su objavili na facebooku.

GABELA POLJE Djeco, dođite na "Sidro" i provedite školske praznike u međusobnoj igri i druženju s Bogom!

Školski praznici često su izazov roditeljima koji rade, a njihova djeca slobodno vrijeme provode najčešće pred ekranima. Zato su ove proljetne, uskrsne praznike mladi animatori, srednjoškolci i studenti pod vodstvom s. Dijane Mlinarić, karmelićanke BSI, odlučili posvetiti svojim mlađim prijateljima, osnovnoškolskoj djeci. Osmislili su Sidro - program različitih aktivnosti za djecu Gabela Polja i šire, kako bi gradili zajedništvo i prijateljstvo s Isusom i međusobno i kvalitetno proveli slobodno vrijeme.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja