Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-mario-knezovic

Fra Mario Knezović: Izumiremo i nestajemo! Što učiniti?

"Na temelju broja krizmanika jasan je drastičan pad djece. Krizmanici su najbolji uzorak za usporedbe jer oni žive u svojoj župi. Krštenja i pokopi nisu relevantni jer je puno krštenih i pokopanih koji ne žive u župi. U tom razdoblju od 2014. do 2020. izgubljeno je samo u te dvije župe 172 djece – gotovo 7 razreda po 25 učenika“, istaknuo je u svojoj Facebook objavi kočerinski župnik fra Mario Knezović, analizirajući trenutno stanje u dvjema najvitalnijim župama širokobriješkoga dekanata. Objavu prenosimo u cijelosti.

Sve raširenija ovisnost o kocki uništava živote, razara obitelji i brakove

"Užas, bolest, smak svijeta", komentirao je poznati duhovnik i kolumnist fra Mario Knezović službene podatke o količini novaca koju stanovnici Bosne i Hercegovine troše na razne oblike klađenja i igara na sreću. Dokaz je to kako upravo ovaj oblik ovisnosti postaje sve češći problem današnjice i ulazi u sve pore našega društva.

Kad se ljubav dijeli na pola ili priča o suvremenoj udovici s dva novčića

U predblagdansko vrijeme, a kasnije u blagdansko, razmećemo se lijepim riječima i lijepim darovima. Da nas nešto uistinu dotakne, a da nije sentimentalno, potrebna je prava ljudska priča. Svoj jedan dirljiv i iskren susret na društvenim je mrežama podijelio poznati duhovnik i kolumnist fra Mario Knezović.

Fra Mario Knezović: Zar nije za svećenika uvijek vrijeme reći istinu i navijestiti Krista?

Dr. sc. fra Mario Knezović hercegovački franjevac, župnik na Kočerinu, urednik na Radiopostaji Mir Međugorje, suradnik Naše TV i Laudato TV, kolumnist Naših ognjišta, Glasnika mira, Misije, voditelj duhovnih seminara u domovini i svijetu, doktor informacijsko-komunikacijskih znanosti i odnosa s javnošću, osvrnuo se na odnos svećenika i njihove temeljne zadaće naviještanja Isusovog nauka.

Fra Mario Knezović uputio posebnu poruku mladomisnicima o idealu svećeništva

Dr. sc. fra Mario Knezović hercegovački franjevac, župnik na Kočerinu, urednik na Radiopostaji Mir Međugorje, suradnik Naše TV i Laudato TV, kolumnist Naših ognjišta, Glasnika mira, Misije, voditelj duhovnih seminara u Domovini i svijetu, doktor informacijsko-komunikacijskih znanosti i odnosa s javnošću, oglasio se povodom slučaja Poljaka Michala Losa koji je bio zaređen za svećenika na smrtnoj postelji i uputio posebnu poruku mladomisnicima.

Fra Mario Knezović: Znate kad vas pozivam da najviše molite?

Molitva koja mijenja ljude i sve okreće na dobro, bila je tema HKR-ove emisije "Snaga križa". O molitvi je govorio fra Mario Knezović, hercegovački franjevac, medijski djelatnik, radijski urednik i voditelj, župnik u Kočerinu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja