Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-mario-knezovic

Fra Mario Knezović: Zar nije za svećenika uvijek vrijeme reći istinu i navijestiti Krista?

Dr. sc. fra Mario Knezović hercegovački franjevac, župnik na Kočerinu, urednik na Radiopostaji Mir Međugorje, suradnik Naše TV i Laudato TV, kolumnist Naših ognjišta, Glasnika mira, Misije, voditelj duhovnih seminara u domovini i svijetu, doktor informacijsko-komunikacijskih znanosti i odnosa s javnošću, osvrnuo se na odnos svećenika i njihove temeljne zadaće naviještanja Isusovog nauka.

Fra Mario Knezović uputio posebnu poruku mladomisnicima o idealu svećeništva

Dr. sc. fra Mario Knezović hercegovački franjevac, župnik na Kočerinu, urednik na Radiopostaji Mir Međugorje, suradnik Naše TV i Laudato TV, kolumnist Naših ognjišta, Glasnika mira, Misije, voditelj duhovnih seminara u Domovini i svijetu, doktor informacijsko-komunikacijskih znanosti i odnosa s javnošću, oglasio se povodom slučaja Poljaka Michala Losa koji je bio zaređen za svećenika na smrtnoj postelji i uputio posebnu poruku mladomisnicima.

Fra Mario Knezović: Znate kad vas pozivam da najviše molite?

Molitva koja mijenja ljude i sve okreće na dobro, bila je tema HKR-ove emisije "Snaga križa". O molitvi je govorio fra Mario Knezović, hercegovački franjevac, medijski djelatnik, radijski urednik i voditelj, župnik u Kočerinu.

Fra Mario Knezović: Proglašenje Stepinca svetim značit će konačno priznanje Hrvatske i njezine suverenosti

Dr. sc. fra Mario Knezović hercegovački je franjevac, župnik na Kočerinu, urednik na Radiopostaji Mir Međugorje, suradnik Naše TV i Laudato TV, kolumnist Naših ognjišta, Glasnika mira, Misije, voditelj duhovnih seminara u Domovini i svijetu, doktor informacijsko-komunikacijskih znanosti i odnosa s javnošću koji je nedavno za Slobodnu Dalmaciju progovorio o aktualnim temama.

Što je fra Iko Skoko rekao fra Mariju Knezoviću?

„Ako čovjek samo traži što mu nedostaje, normalno je da će pronaći onda što mu nedostaje, ali zaboravit će ono što ima, a možda ima više od onoga što traži”, poručuje fra Iko Skoko, vrlo cijenjeni sveučilišni profesor komunikacijskih znanosti i član Hercegovačke franjevačke provincije.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja