Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-ivan-marija-duzel

FRA IVAN MARIJA ĐUZEL "Đavao nam utisne dubok strah po nesvjesnosti da smo ljubljena Božja djeca"

"Jesi li ti svjestan da je Bog tvoj otac i da si ti njegovo dijete koje je po krštenju primilo duhovne moći, snagu i autoritet nad đavlima koji te tlače? Ako nisi svjestan, đavao će to primijetiti. Kada moliš za posao, brak, ispite i ne dobiješ ono za što si molio, đavao će ti tada reći da nisi dovoljno dobar. Ako je u tebi osjećaj manje vrijednosti zbog rane odbačenosti, kada misliš da nisi dovoljno dobar i grizeš se u sebi zbog toga, tada te đavao napada. Zapamtite, uvijek kada je Bog na optuženičkoj klupi, tužitelj je sam sotona", poručio je Đuzel.

Fra Ivan Marija Đuzel: Riječ Božja je mač protiv zlih duhova i napasti

"Mi bi rado sve obraćali riječima, ali teško bi obraćali djelima. Djela su trajna, a riječi su prolazne. I ako mi imamo riječi, a iza nas ne stoje autentičan život da ljubimo Isusa i da naša djela stoje iza tih riječi isti taj napasnik dođe vrlo brzo i ugura nas u težak grijeh i baš pred očima ljudi koje mi pozivamo Bogu i onda nas diskreditira i mi padnemo. Važno je poći prvo od sebe. Učimo se pobjeđivati napast u molitvi pa ćemo je naučiti prepoznavati i pobjeđivati i u aktivnom životu", poručio je fra Ivan Marija Đuzel.

Najpoznatije obraćenje i svjedočanstvo vjere u Hrvatskoj - milijun pregleda u godinu dana

"Više od milijun pregleda! Za nešto više od godinu dana... Bili su maturanti u zadnjoj klupi, pripremio sam projekciju na platnu. Netko reče: 'Profesore, kakvu limunadu ćete to pustiti?' Samo sam im rekao: 'Gledajte 30 sekundi i dalje ne morate.'" Ovo je na svome instagram profilu posvjedočio kninski vjeroučitelj Maro Preden - pobjednik Vjeronaučne olimpijade 20018. - o YouTube svjedočanstvu vjere Gorana Ćurkovića koji je sa zaključenjem ovog teksta sada već pogledan 1.262.783 puta, a samo koji dan prije kada je vjeroučitelj Mario svoje riječi objavio oko 1.100.000.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja