Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovna-obnova-opus-dei

Prijedlog za duhovnu obnovu u vlastitom domu

Tko kaže da ne možeš provesti nekoliko sati u tihoj molitvi u vlastitom domu? Čak i ako nisi s drugim ljudima, ovi materijali ti mogu pomoći da se „obnoviš“ tijekom nekoliko sati gdje god da se nalaziš.

Uskrsna duhovna obnovu koju možeš napraviti kod kuće

S vremena na vrijeme duhovno je iznimno korisno napraviti malu "kućnu" duhovnu obnovu i propitati svoje odluke, želje i ciljeve stavljajući ih u Božju prisutnost. Savjetuje se i vođenje bilješki nakon biblijskog čitanja koje će nas podsjećati na Božje riječi za vlastiti život.

Duhovna obnova koju možeš napraviti kod kuće

S vremena na vrijeme duhovno je iznimno korisno napraviti malu kućnu duhovnu obnovu i propitati svoje odluke, želje i ciljeve stavljajući ih u Božju prisutnost. Savjetuje se i vođenje bilješki nakon biblijskog čitanja koje će nas podsjećati na Božje riječi za vlastiti život.

Kratka adventska duhovna obnova koju možeš napraviti kod kuće

Duhovna obnova prilika je za nekoliko sati tihe molitve u kojoj gledamo na vlastite živote u Božjoj prisutnosti. Iskoristi ovo vrijeme iščekivanja dolaska Isusa Krista i obnovi svoj osobni odnos s njim kroz ovu kratku adventsku duhovnu obnovu Opusa Dei.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja