Budi dio naše mreže

Ključna riječ: darko-pavicic

SPLIT Predstavljanje knjige "Međugorje – Prvih sedam dana"

Splitska promocija knjige novinara Darka Pavičića „Međugorje – Prvih sedam dana“ (Cijela istina o ukazanjima od 24. lipnja do 3. srpnja 1981.) bit će u ponedjeljak 16. ožujka u dvorani Franjevačkog klerikata o. Ante Antića, Put iza Nove bolnice 10 c u Splitu. Predstavljanje moderira Blanka Vlašić, a sudjeluju fra Ante Vučković i Darko Pavičić.

Laudato TV najgledanija lokalna televizija, Bog preko nje dotiče duše

"Znala sam da će to što ćemo raditi biti dobro, ali nisam znala da će biti tako dobro u prijemu. Isto tako, znala sam da će biti križ, ali nisam znala da će biti toliki. Bogu hvala na svemu. Njega želimo proslavljati, duše, koliko je to do nas, Bogu i Crkvi privoditi. To je naš najveći uspjeh", u razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu ističe direktorica i glavna urednica Laudato televizije Ksenija Abramović.

Pavičić: Sakramentalno čudo u Međugorju potvrda je da se tamo događaju nadnaravne stvari

Darko Pavičić, autor nove knjige o Međugorju gostovao je u ponedjeljak u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija te predstavio svoju knjigu „Međugorje – prvih sedam dana ukazanja“. Pavičić je govorio o sadržaju, inspiraciji i povodu za pisanje knjige u kojoj se navode svjedočanstva, dokumenti i literatura koji bi mogli postati temelj za priznanje međugorskog fenomena u cjelini.

Darko Pavičić, autor nove knjige o Međugorju: "Papa Franjo je zapravo spasio Međugorje!"

Darko Pavičić je razgovarao sa svjedocima vremena, vidiocima, njihovim roditeljima, prijateljima i susjedima, preslušao audio snimke prvih razgovora fra Joze Zovka s vidiocima, istražio dokumente i litaraturu te ih objavio na 300 stranica knjige „Međugorje – prvih sedam dana ukazanja“, koji bi, prema mišljenju dobro upućenih, mogli postati temelj za priznanje međugorskog fenomena u cjelini.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja