Budi dio naše mreže

Ključna riječ: branimir-stanic

Branimir Stanić: Katoličkim novinarima posao se ne podrazumijeva jer mi danomice ginemo za taj posao

Ususret spomendanu sv. Franje Saleškoga, zaštitnika katoličkih novinara i pisaca, gost emisije „Vjera i nada” bio je Branimir Stanić, v. d. direktora i glavni urednik Glasa Koncila. Stanić je, između ostaloga, naglasio: „Bojim se da smo upali u napast podrazumijevanja, kao da se katolički mediji u Crkvi podrazumijevaju, a što pogađa profesionalni duh zaposlenika. Nama, katoličkim novinarima, posao se uopće ne podrazumijeva jer mi danomice ginemo za taj posao.”

POSLJEDNJA KOLUMNA Mons. Miklenić: Odnos prema žrtvama komunističkoga totalitarizma sveden je na prigodničarske simboličke geste

Nakon 23 godine predanog rada kanonik Prvostolnog kaptola zagrebačkog i arhiđakon Zagorskog arhiđakonata mons. Ivan Miklenić na vlastitu molbu, s 31. kolovoza, odlazi s funkcije glavnog urednika Glasa Koncila i vršitelja dužnosti direktora Glasa Koncila, a zamjenjuje ga Branimir Stanić koji postaje glavnim urednikom Glasa Koncila i vršiteljem dužnosti direktora Glasa Koncila. Prenosimo posljednji komentar glavnog urednika Glasa Koncila Ivana Miklenića.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja