Budi dio naše mreže

Ključna riječ: blazena-devica-marija

PREDIVNA MOLITVA Tebi, Marijo

"O, Tebi, koja si rekla da će Tvoje Srce trijumfirati, vjerujem i utječem se Tvome Srcu. Sakrij me u Svoje Bezgrešno Srce koje izgara plamenom čiste i neokaljane ljubavi! Neka plamen Tvoga Srca zahvati čitav svijet i svako ljudsko srce..." dio je predivne molitve koju potpisuje fra Goran Azinović, autor tjednih promišljanja na HKM-u.

Posvetna molitva Bezgrješnom Srcu Marijinu

Vrhbosanska nadbiskupija odgovarajući na poziv pape Franje priključit će se na svetkovinu Blagovijesti u petak, 25. ožujka svečanom činu posvete svijeta, a posebno Rusije i Ukrajine, Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Što nam Marija svojim životom poručuje?

"Advent je više nego bilo koje drugo vrijeme u liturgijskoj godini – marijansko i Marijino. Svibanj i listopad možda jesu tzv. „marijanski mjeseci“, ali ih došašće u svemu nadvisuje. Ni u jednom drugom vremenu se u tolikoj mjeri ne govori o Mariji kao u ovome, pripravnome za Božić", poručio je fra Ivan Marija Lotar o Marijinoj nezaobilaznosti u vrijeme došašća.

Devetnica Gospi koja razvezuje čvorove

Devetnica Gospi koja razvezuje čvorove, inače je omiljena pobožnost pape Franje. Oslobađa nas od zamki đavla i grijeha iz kojih bespomoćni i očajni sami pokušavamo izaći. "Svi čvorovi našega srca i svaki čvor naše savjesti, može se razvezati"

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja