Budi dio naše mreže

Ključna riječ: biblijski-citati

Biblijski citati utjehe povrijeđenom srcu

Jeste li se ikada razočarali u nekoga ili nešto u svom životu i osjećali da vam je srce bilo slomljeno? Kada prolazimo kroz tu fazu i osjećamo se povrijeđeno, trebamo se strpljivo s time suočiti i vjerovati da će stvari krenuti nabolje. Tko može bolje utješiti naše srce od samoga Boga?

Strah vas je? Pročitajte biblijske citate koji će vas ohrabriti i ojačati!

Možemo se bojati mnogih stvari u životu - ne samo malih podviga kada napustimo zonu udobnosti, već i velikih stvari - bolesti, nesreća, ratova, nestašice, smrti, epidemije, potresa...No, čitajući Božju riječ možemo umanjiti svoje strahove, a uvećati hrabrost. Donosimo nekoliko biblijskih citata koji će nas ohrabriti i ojačati u Gospodinu i silnoj snazi Njegovoj.

Najljepši biblijski citati o ljubavi i braku

Neki bračni parovi ovih dana osjećaju napor ili financijski stres zbog višemjesečne karantene, a su neki budući supružnici morali odgoditi planove za vjenčanje. Ipak, među svim tim borbama i razočaranjima, bračni poziv je i dalje prekrasan i snažan.

Citati iz Biblije koji će vam donijeti mir u ovim teškim vremenima

U vremenu neizvjesnosti, unutarnje napetosti, nervoze i straha, još uvijek trebamo Božju riječ. Ona je uvijek aktualna i može nam se obratiti u bilo kojem trenutku, bez obzira na poteškoće koje doživljavamo. Pročitajte najljepše biblijske misli koji govore o miru.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja