Budi dio naše mreže

Ključna riječ: biblijski-citati

Strah vas je? Pročitajte biblijske citate koji će vas ohrabriti i ojačati!

Možemo se bojati mnogih stvari u životu - ne samo malih podviga kada napustimo zonu udobnosti, već i velikih stvari - bolesti, nesreća, ratova, nestašice, smrti, epidemije, potresa...No, čitajući Božju riječ možemo umanjiti svoje strahove, a uvećati hrabrost. Donosimo nekoliko biblijskih citata koji će nas ohrabriti i ojačati u Gospodinu i silnoj snazi Njegovoj.

Najljepši biblijski citati o ljubavi i braku

Neki bračni parovi ovih dana osjećaju napor ili financijski stres zbog višemjesečne karantene, a su neki budući supružnici morali odgoditi planove za vjenčanje. Ipak, među svim tim borbama i razočaranjima, bračni poziv je i dalje prekrasan i snažan.

Citati iz Biblije koji će vam donijeti mir u ovim teškim vremenima

U vremenu neizvjesnosti, unutarnje napetosti, nervoze i straha, još uvijek trebamo Božju riječ. Ona je uvijek aktualna i može nam se obratiti u bilo kojem trenutku, bez obzira na poteškoće koje doživljavamo. Pročitajte najljepše biblijske misli koji govore o miru.

Osam biblijskih citata o Božjem oprostu

"Pomirenje je Božji vrlo lijep posao. Naš Bog prašta svaki grijeh. Uvijek oprašta i stoga se veseli, a kada netko traži oprost On 'zaboravi' sve", rekao je papa Franjo u jednoj od svojih propovijedi iz 2015. na misnom slavlju u kapeli Doma sv. Marte .

15 snažnih biblijskih citata koji će vas podizati u svakidašnjim izazovima

Obilje života u Kristu nije sinonim za „odsutnost problema”. Zapravo, čini se da, ako slijedimo Mesiju, katkada to može biti uzrok nekih teških situacija! Biti kršćanin, biti sljedbenik Onoga koji je pobijedio smrt, znači nešto drugo: znači pronaći snagu za bȉti „dobar boj vjere“.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja