Budi dio naše mreže

Ključna riječ: bezgresno-srce-marijino

Pet stvari koje trebamo znati o prvim subotama

Svrha pobožnosti pet subota jest voditi dušu bliže Isusu po Bezgrešnom Srcu Marijinu. Što smo bliže Mariji, to smo bliže Isusu, njezinu sinu. Po tim posebnim pobožnostima dopuštamo Mariji da oblikuje naša srca i pripravlja nas za cjeloživotan odnos s Isusom. Marija nas želi dovesti u nebo i siguran put u vječni život jest često primanje pričesti i odlazak na sakrament ispovijedi.

Molitva sv. Ivana Pavla II. Bezgrešnom Srcu Marijinu za oslobođenje od zla

Tijekom mise sv. Ivan Pavao II. je zajedno sa svima nazočnima posvetio sve ljude i narode na svijetu Bezgrešnomu Srcu Marijinu. "Danas povjeravam Bezgrešnomu Srcu, u duhovnom zajedništvu sa svim biskupima svijeta, sve ljude i sve narode, ponavljajući čin posvete koji sam izrekao u Fátimi 13. svibnja 1982.", rekao je papa Ivan Pavao II.

Upoznajte majčinsku ljubav Bezgrešnog srca!

Pobožnost Bezgrešnom Srcu Marijinu nas poziva na razmatranje o njenoj gorljivoj ljubavi za Gospodina te o njenoj majčinskoj ljubavi prema svome Sinu i prema nama, njenoj dječici.

Zašto je kolovoz posvećen Bezgrešnom Srcu Marijinu

Neke važne pobožnosti u katoličkoj Crkvi proširile su se na cijeli mjesec u godini te je tako kolovoz posvećen Bezgrešnom Srcu Marijinu. Saznajte kako su Gospina poruka u Fatimi, Drugi svjetski rat i papa Pio XII. utjecali na slavljenje Bezgrešnog Srca Marijina kroz kolovoz.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja