Budi dio naše mreže

Ključna riječ: argumetni

Treba li današnji čovjek umjetnost kršćanskog nadahnuća?

Je li umjetnost kršćanskog nadahnuća danas izbačena iz kanona? Osjeća li današnji čovjek potrebu za takvom vrstom umjetnosti i gdje ju može pronaći? Kakva je uopće uloga umjetnosti u našim životima? Kakav je odnos medija prema ovoj vrsti kulture? O ovim temama u Argumentima HKR-a urednice Katarine Varenice, u ponedjeljak, 6. veljače govorile su doc. dr. sc. Tanja Baran, urednica Radio Sljemena i predsjednica Udruge za promicanje znamenitih Križevčana "Dr. Stjepan Kranjčić", mr. art. Eva Kirchmayer Bilić, predsjednica Udruge Pasionska baština i dr. sc. Sanja Nikčević, teatrologinja i kazališna kritičarka.

Argumenti HKR-a o tajnama uspjeha najdoktora 2022. godine

Kako se postaje najdoktorom? Kakav pristup najdoktori imaju prema pacijentima koji ih vole, koji ih preporučuju i o njima pišu dobre recenzije? Jesu li razmišljali o odlasku iz Hrvatske? Zašto vole svoj posao? Neka su od pitanja na koja su u "Argumentima" Hrvatskoga katoličkog radija u utorak 10. siječnja odgovarali najdoktori 2022. godine.

Uspješne poduzetnice: "Godinu dana prije pokretanja posla molile smo za projekt"

Je li poduzetništvo za žene? Kako usklađuju privatni i poslovni život? Mogu li računati na pomoć države? Je li obrazovanje nužan preduvjet za uspjeh? Koliko je važna ambicija, a koliko talent? Pomaže li im vjera u svakodnevnim privatnim i poslovnim obvezama? Na ova i brojna druga pitanja u Argumentima HKR-a odgovarale su društvena poduzetnica i katolička influencerica Marijeta Martić, autorica alata za osobni i karijerni razvoj Edukator ID Ivona Zgrabljić i vlasnica škole govorništva Heureka Mirjana Matijašević.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja