Budi dio naše mreže

Ključna riječ: antun-sente-st

HALO, VELEČASNI? Koliko košta misa radnim danom, a koliko nedjeljom?

Koliko košta misa radnim danom, a koliko nedjeljom, pitala je slušateljica u petak, 18. ožujka u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" Vlč. Antun Sente, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, objasnio je da se misa ne može platiti, ali i protumačio zašto postoje određene takse.

HALO, VELEČASNI? Treba li na misu ići baš svake nedjelje ili se misu može pratiti i na televiziji?

Smije li se moliti krunica Gospinih suza? Kako se ponašati kad je nešto neugodno reći na ispovijedi? Treba li na misu ići baš svake nedjelje ili se misu može pratiti i na televiziji? Što smijem jesti u korizmene petke, poimence jaja ili pohane lignje i pomfrit i nastavlja li se pobožnost prvih petaka u korizmi? Može li se moliti egzorcizam na daljinu? Na ova i druga pitanja u petak, 4. ožujka u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" odgovarao je vlč. Antun Sente, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

HALO VELEČASNI? Bolest – posljedica grijeha?

Iz najnovijeg izdanja HKR-ove emisije 'Halo velečasni' – uvijek petkom u 8.10 - izdvajamo tri, po nama, zanimljiva odgovora koje je slušateljima 'Dobrog radija za dobre ljude' uputio, na njihov upit, naš 'radijski' župnik vlč. Antun Sente st., inače župnik u Sesvetskim Selima župe Sv. Antuna Padovanskog.

HALO, VELEČASNI! Što je sretna smrt i kako ispravno moliti za nju?

Što znači moliti se sv. Josipu za sretnu smrt? Što je sretna smrt i kako ispravno moliti za nju? Na ova i druga pitanja odgovarao je u petak, 19. studenog u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" vlč. Antun Sente stariji, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja