Budi dio naše mreže

Ključna riječ: albanija

Pomozimo misionarima da bi oni mogli pomagati drugima

Sestra Jeronima Juroš koja djeluje u Albaniji s ostalim članicama družbe Kćeri Božje Ljubavi piše o životu u zajednici i stanju u zemlji te o nekim poteškoćama s kojima se susreću misionari u Albaniji.

Nakon potresa u Albaniji za povratak u normalan život trebat će još mnogo vremena i napora

Hrvatski Caritas zahvaljuje svima koji su iskazali kršćansku solidarnost sa stradalnicima od potresa u Albaniji te poziva sve one koji mogu i žele da svoj dar, osobito u adventskom vremenu, daruju pozivom na donacijski telefon 0609010 (cijena po pozivu 6,25 kn; PDV uključen), on-line donacijom na www.caritas.hr – Žurne akcije u svijetu – Albanija ili uplatom na račun Hrvatskog Caritasa, IBAN: HR0523400091100080340; poziv na broj 2711; svrha uplate ALBANIJA, ili u najbližoj župi.

BOMBARDI: Situacija u Albaniji je teža od one koja se prikazuje u medijima

"Dobili smo informacije s periferije Tirane da je 45 i više domaćinstava uništeno. To znači da je najmanje 150-200 ljudi ostalo bez krova nad glavom. U Draču ima oko 300 osoba koje se ne mogu vratiti u svoje domove. Mnogo je još potreba za koje ne znamo, a cilj nam je da ih otkrijemo te reagiramo na njih brzo i kvalitetno", izjavio je za Hrvatski katolički radio predstavnik talijanskog Caritasa, Daniele Bombardi.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja