Budi dio naše mreže

Majka Marija je zaista protuotrov za mnoge nemire današnjice, svjedoči supruga i majka šestero djece Leah Darrow na društvenim mrežama.

/ ps

Ova je fotografija uslikana u prvim trenutcima braka Rickyja i mene. Upravo smo toga trena izrekli bračne zavjete i bili u braku svega nekoliko minuta. Kako je običaj u mnogim katoličkim vjenčanjima, svirala je Salve Regina te smo se uputili u marijansku kapelicu i posvetili svoj brak Gospi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leah Darrow (@leah.darrow)

Toliko je milosti proizašlo iz tog jednog jedinog čina. Dublja povezanost među nama, s našom djecom… tako mi je drago što nas je Gospa pratila na svakome koraku.

Svatovima, zvonima i lijepim haljinama se neprestano slavi ljubav mladenaca. No jedna istina na koju svijet ne obraća pozornost jest da je brak težak.

Ona je stajala na podnožju Gospodinova križa te ujedinila svoju patnju s njegovom.

Brak je dvoje ljudi koji postaju jedno, svatko sa svojim križevima. Brak je sjedinjenje ovih križeva pred oltarom… a zatim jedan križ postaje teži od prva dva i jedino ga možete nositi zajedno. Kada smo posvetili svoj brak Gospi, zamolili smo ju da ona nosi taj križ. Ona je stajala na podnožju Gospodinova križa te ujedinila svoju patnju s njegovom. Sada nas ona vodi za ruku i posve nježno vodi Kristu.

Ona vjerno stoji, drži naš križ braka koji nas posvećuje. Ne postoji išta bolje od toga da se posevtite Gospi. Ona je zaista protuotrov za mnoge nemire današnjice.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja