Budi dio naše mreže

Započinje 1. Mladifest u Hrvatskoj, sve posjetitelje očekuje bogat duhovni program!

Zajednica Marijina legija Petrinja u suradnji sa Sisačkom biskupijom organizira 1. Mladifest u Hrvatskoj u mjestu pokraj Gline u Gornjem Viduševcu od petka do nedjelje.

/ mp

U malo mjesto u Sisačkoj biskupiji unijet će se duh Međugorja kako bi se mladi što bolje pripremili za 30. Međunarodni susret mladih u Međugorju.

“Iz cijele Hrvatske mladi, ali i iz Njemačke, Švedske i Vojvodine ovoga vikenda sudjelovat će u bogatom duhovnom programu”, poručio je za HKM predsjednik Marijine legije Vlado Sučec.

Prema riječima našeg sugovornika, u petak navečer održat će se scenski prikaz Pasije, a u subotu navečer će na koncertu nastupiti Alan Hržica i Božja pobjeda.

Uz sisačkog biskupa Vladu Košića na Mladifestu će sudjelovati i međugorski župnik fra Marinko Šakota, don Damir Stojić, pater Ike Mandurić, vlč. Ivan Grbešić, vlč. Branko Koretić.

Zasad je prijavljeno više od 250 mladih, ali organizatori pozivaju sve da dođu na Mladifest u Gornji Viduševac ako su u mogućnosti.

Podsjetimo, jedan od događanja Mladifesta u Hrvatskoj je i pretpremijera knjige “Međugorje – Prvih sedam dana”, autora Darka Pavičića, novinara Večernjeg lista u petak 21. lipnja u 17,30 sati. U razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu Pavičić je rekao da mu je ideja za knjigu o rekonstrukciji prvih sedam dana Međugorja došla nakon zloupotrebe izjave pape Franje u zrakoplovu nakon povratka iz Fatime 13. svibnja 2017.

Ključne riječi:
Mladifest

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja