Budi dio naše mreže

Katolička malonogometna liga sportski je projekt koji se već duže vrijeme organizira na nadbiskupijskim i biskupijskim razinama te okuplja mlade koji dijele ljubav prema sportu, ali i svoju aktivnu vjerničku zauzetost u župnim zajednicama.

/ im

KMNL se i ove pastoralne godine organizira u Zagrebačkoj nadbiskupiji, a za sudjelovanje se mogu prijaviti mladići od 16 do 30 godina života koji su župljani župe za čiju momčad igraju. Svaka skupina sastoji se od najviše 15 igrača te ona imenuje svoga voditelja. U prijavi je potrebno navesti ime nogometne momčadi, župu za koju momčad igra, imena i prezimena igrača te ime, prezime i kontakt voditelja momčadi, javlja Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Sve navedeno potrebno je poslati najkasnije do 21. listopada 2023. godine na adresu elektroničke pošte: mladi@zg-nadbiskupija.hr.

Sudionici KMNL-a uz sport zajedno izgrađuju i duhovnu dimenziju te se okupljaju na zajedničkim euharistijskim slavljima. Nova će sezona Katoličke malonogometne lige započeti svečanim euharistijskim slavljem koje će u srijedu 25. listopada 2023. godine u 19 sati u župnoj crkvi sv. Josipa na Trešnjevki predslaviti pomoćni zagrebački biskup mons. Ivan Šaško.
Svi prijavljeni sudionici obvezni su sudjelovati u euharistijskom slavlju nakon kojega će se voditelji ekipa susresti kako bi primili potrebne informacije te ujedno kako bi podmirili troškove kotizacije koja iznosi 300 € po ekipi.

Sezona će započeti prvom utakmicom koja će se odigrati u subotu 28. listopada s početkom u 9 sati. Sve utakmice u prvom dijelu sezone igrat će se subotom u Sportskom centru “Dvojka” na Zagrebačkom velesajmu u terminu od 9 do 14 sati, a za svaku utakmicu angažiran je profesionalan sudac. Sama Liga pridržava se i igra po futsal i KMNL pravilima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja