Budi dio naše mreže

"Hvala ti Kriste Isuse što si nas skupio ovdje sve, što si brata mi i sestru poslao. Tu se tužan raduje, tvoje pjesme su glasnije, od svake nevolje i svake nevjere", riječi su pjesme nastale povodom obilježavanja 20 godina Frame Kočerin.

/ hk

“Ti što ideš ne znaš kuda. Ti što pored staze lutaš. Ima jedno mjesto gdje se ne osuđuje, gdje te ljudi vole izbrišu ti poraze. Gdje Sveti Franjo je uz tebe, dođi s nama i raduj se”, poručuju mladi Framaši.

Pjesma s naslovom “Dođi i raduj se” nova je autorska pjesma Frame Kočerin. Za pjesmu je snimljen i video spot u izradi “DaVinci ART studija”. Redatelj i snimatelj spota je Danijel Ćavar. Tekst za pjesmu je napisao Jozo Mikulić, a pjesma je snimljena u “Studiju 3” Radiopostaje Mir Međugorje.

Tu se tužan raduje, tvoje pjesme su glasnije, od svake nevolje i svake nevjere!

Vokali u pjesmi su: Marija Sesar, Iva Ljubić, Jozo Mikulić, Iva Ivanković, Anica Kvesić, Janja Martinović i Antonija Kvesić. Glazbu i aranžman su načinili: Jozo Mikulić, Marko Karačić – Jumbo i Jure Brekalo. U produkcijskoj pripremi je sudjelovala Jelena Sesar. Produkciju potpisuju Jozo Mikulić. Pjesma je nastala povodom obilježavanja 20 godina Frame Kočerin. Autorska prava i organizacija pripada fra Mariju Knezoviću i Frami Kočerin.

Naime, Frama Kočerin je u nedjelju 13. rujna proslavila 20 godina postojanja te su uz ovu svečanost imali i primanja i obećanja u Framu. Iako u teškim uvjetima zbog situacije u kojoj se nalazimo, pazeći na mjere opreza, članovi Frame su proslavili ono što su zaslužili na najbolji mogući način. Više o proslavi 20 godina postojanja Frame Kočerin pogledajte na mrežnoj stranici Franjevačke mladeži Hercegovina. 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja