Budi dio naše mreže

Seminar nove evangelizacije za mlade - Kako do susreta sa živim Bogom?

ZMR Split, Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i SKAC Split organiziraju od 29. studenog do 1. prosinca seminar nove evangelizacije za mlade.

/ at
Studentski katolički centar Split (SKAC St) poziva sve zainteresirane na seminar nove evangelizacije za mlade koji će se održati od 29. studenog do 1. prosinca u organizaciji vjerske laičke Zajednice Molitve i Riječi (ZMR), Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i SKAC-a u Splitu. 
Kako do susreta sa živim Bogom?

Tema ovog trodnevnog seminara je “Kako do susreta sa živim Bogom?”. U petak 29. studenog seminar će se održati od 19 do 20.30 sati do mise mladih. U subotu 20. studenog će se održati u dva termina, od 9 do 11 te od 16 do 20. U nedjelju 1. prosinca seminar će započeti u 9 te će završiti misom u 11 sati koju će predvoditi don Mihael Prović.

“Boga se, dakle, može čuti i s njime razgovarati. Uvjerenost u to da Bog postoji daje upravo to komuniciranje s njime. Tko je jednom razgovarao s Bogom, taj više ne sumnja u njegovo postojanje. Još više, to ga komuniciranje mijenja tako da čovjek počne činiti i čudesna Božja djela. Ona tako potvrđuju Božju prisutnost. Vjernik je zapravo čovjek koji razgovara s Bogom. To je molitva.” (prof. dr. sc. Tomislav Ivančić.)

 

Foto: SKAC Split

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja