Budi dio naše mreže

Nakon uspješnog live druženja s don Danijelom Vidovićem, fr. Ivanom Dominikom Iličićem i don Damirom Stojićem koje je pratilo više od tisuću mladih, u srijedu 22. travnja u 20 sati na Instagram profilu djelatnici Centra za mlade ugostit će još jednog zanimljivog svećenika, fra Ivana M. Lotara.

/ bg

U vrijeme pandemije djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. iz dana u dan trude se mladima s kojima surađuju i koji ih prate ponuditi raznolik, duhovni i edukativni sadržaj na društvenim mrežama, piše Nedjelja.ba.

Osim rubrika u kojima predstavljaju tradiciju, običaje i kulturu u Bosni i Hercegovini, gradove širom BiH, osnove kulturnog ponašanja, opasnosti i izazova s kojima se susreću na internetu, veliku pažnju mladih privlače i uživo javljanja na društvenim mrežama Centra za mlade.

Tako na Instagram i Facebook profilu Centra za mlade, svi pratitelji osim duhovnih i poticajnih misli koje su praćene instrumentalnom glazbom, u posljednje vrijeme imaju priliku upoznati se s radom i djelovanjem svećenike koji rade s mladima, kako u Bosni i Hercegovini tako i u Hrvatskoj.

Zašto se zove Marija, što je htio biti kao dijete, kako mu je bivša djevojka reagirala kada joj je rekao da ide u svećenike, koja mu najčešće pitanja mladi postavljaju na Instagram profilu @askfrapriest i hoćemo li izaći pametniji iz ove situacije, odgovarat će i komentirati fra Ivan Marija Lotar na Instagram profilu Centra za mlade.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja