Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-ivan-marija-lotar

VIDEO Razmišljaš o duhovnom pozivu? Pitaj fratre trebaš li biti svet da uđeš u samostan!

Treba li čovjek biti svet kako bi postao svećenik? Koja je dovoljna količina svetosti da bi se ostvario svećenički poziv? Ima li kušnji u svećeničkoj formaciji i kako se nositi s njom? Na ta i druga pitanja odgovarao je u video Fratri odgovaraju Fra Ivan Marija Lotar, franjevac konventualac i župni vikar župe sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu.

TU JE DOM Ruska pjesma koja vas je oduševila dobila svoj hrvatski prepjev

Pjesma ruskog kantautora Simona Khorolskiyog "Na nebu je moj rodni kraj" koja je oduševila i slušatelje Hrvatskog katoličkog radija dobila je svoj prepjev na hrvatskom jeziku zahvaljujući konventualcu fra Ivanu M. Lotaru i mladom zadarskom umjetniku Filipu Panzi. Pjesma "Tu je dom" bit će premijerno puštena u eteru Hrvatskog katoličkog radija u petak 23. listopada u 10.15 sati u emisiji "Glazbomat" te će se od tada redovito puštati na frekvencijama HKR-a.

SARAJEVO Centar za mlade Ivan Pavao II. ugostit će fra Ivana M. Lotara

Nakon uspješnog live druženja s don Danijelom Vidovićem, fr. Ivanom Dominikom Iličićem i don Damirom Stojićem koje je pratilo više od tisuću mladih, u srijedu 22. travnja u 20 sati na Instagram profilu djelatnici Centra za mlade ugostit će još jednog zanimljivog svećenika, fra Ivana M. Lotara.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja