Budi dio naše mreže

Volite planirati? Ili možda ne volite, ali znate da biste stvarno trebali početi, samo vam nedostaje dobar poticaj? Molitvena zajednica Božja pobjeda osim po pjesmama već je godinama poznata i po svom brendu BP COLLECTION. Pripremili su novi planer – SVE ČINIM NOVO. Možda je baš ovo planer kojega ste trebali.

/ im

SVE ČINIM NOVO je četvrto izdanje njihovog planera. Svako je izdanje bilo malo drugačije od prethodnog jer su se trudili slušati komentare i potrebe korisnika svog planera. Ove godine odlučili su se na veću promjenu.

„Primijetili smo da ljudi žele kupiti naš planer i usred godine, ne samo pred početak nove godine. Odlučili smo im to omogućiti ovaj put. Novo izdanje planera nije vremenski određeno, u njega možete početi pisati svoje ideje, obaveze i planove kada god hoćete. Datume upisujete sami.“ – objasnila je Matea koja je glavna urednica ovog i svih dosadašnjih izdanja BP COLLECTION planera.

Planer sadrži već tradicionalni vision board, prostor za zapisivanje osobne molitve, podsjetnike na devetnice, financijski planer i puno prostora za osobne bilješke. Prepun je citata Svetog pisma koji će vas svakodnevno podsjećati na to tko ste – u Kristu. Dostupan je u tri različite boje korica – rozi, plavi i zeleni. Dostupan je na webshopu Božje pobjede, u prodaji je i nakon svakog otvorenog susreta ove molitvene zajednice, a kupiti ga možete i u njihovom uredu na Jarunu radnim danom od 8:00 do 16:00 – slobodno im najavite svoj dolazak porukom na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja