Budi dio naše mreže

Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije – jubilarni 50., bit će obilježen 28. i 29. svibnja u Komušini.

/ mp

Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije – ove godine jubilarni 50. – koji se tradicionalno obilježava posljednjeg vikenda u svibnju i ove godine proslavit će se u skladu s važećim mjerama zbog situacije izazvane koronavirusom. Tako i ove godine, sukladno mjerama kriznog stožera o broju sudionika javnog okupljanja na području Republike Srpske bit će proslavljen bez organiziranog dolaska vjernika koji će program kao i prošle godine moći pratiti putem online platformi Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije, javlja Nedjelja.ba.

Osim djelatnika Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih (NCM) Ivan Pavao II., vijećnika Vijeća za mlade Vrhbosanske nadbiskupije, animatora i vršnjačkih edukatora NCM-a, sve vjernike i hodočasnike potičemo da u petak, 28. svibnja sudjeluju na sv. misi, te klanjanju pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, baš kao i subotu, 29. svibnja putem YouTube kanala i portala Nedjelja.ba.

Program ovogodišnjeg 50. dana mladih koji se održava pod geslom Ustani. Postavljam te za svjedoka onoga što si vidio (Usp. Dj 26,16) obogatit će i online intervju u petak, 28. svibnja, te predstava skupine mladih (H)epiCentar čije će premijerno izvođenje biti u subotu, 29. svibnja.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. već je pozvao određen broj mladih kao predstavnike nadbiskupije, i ujedno organizatore onog dijela programa koji se odnosi na Dan mladih. Svi ostali mladi mogu pratiti susret putem internet i video prijenosa.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja