Budi dio naše mreže

Najljepše i najiskrenije molitve dolaze iz dječjeg srca. Pročitajte kako su prvopričesnici jedne osnovne škole u Zagrebu napisali molitve Presvetom Srcu Isusovu. (Podaci poznati redakciji).

/ Ivana Markić

“Isuse na ovaj dan te slavimo i dok te primamo u naše srce molimo da postanemo bolji. Molimo te za spasenje duša. Daj Isuse da naša srca budu što sličnija tvome. Amen.”

“Srce Kristovo primi me. Tijelo Kristovo spasi me. Pomogni mi da se odreknem grijeha svojih jer ja jako to želim. Pomogni nam da budemo sve bliži tebi Isuse. Primi moju molitvu. Amen.”

Srce Isusovo – rad trećaša

“Srce Isusovo svjetlosti dana, Ti si ljubav, naše spasenje i sreća. Ti si Isuse dobrota najveća. Zato te svi slavimo i molimo da naša srca postanu sve sličnija tvome.”

“Tvoje srce Isuse je u mome srcu. Ti si Isuse u meni. Hvala ti Isus na svemu što si učinio za nas. Hvala ti Isuse što si predao svoj život za naš život i za naše spasenje. Volimo te, slavimo i klanjamo ti se. Isuse na svemu ti hvala!”

Srce Isusovo – rad trećaša

“Dragi i voljeni Isuse, usliši me, daj da svi u tebe vjeruju i daj da u svačijem srcu blistaš. Molimo te da s Marijom čuvaš i štitiš naš život.”

Srce Isusovo – rad trećaša

“O predobri Isuse tvoje srce sveto je. Želim da i moje bude sličnije tvojemu. Daj Isuse da sva srca budu lijepa kao tvoje!”

“Isuse, tvoje srce je srce ljubavi i dobrote. Hvala ti što si stavio mene u njega makar nisam ni slična tebi jer imam grijehe. Molim te nemoj me nikada maknuti iz njega, a ja ću se potruditi biti sličnija tebi. Amen.”

“Srce Kristovo, potakni me na vjeru, ufanje i ljubav. Pomozi mi da te slobodno primim u svoje srce. Amen.”

“Hvala Gospodine na sve što imam. Tvoje srce srce je toplije od najtoplije vatre. Sve nas primaš s ljubavlju i opraštaš grijehe. Amen.”

Srce Isusovo – rad trećaša

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja