Budi dio naše mreže

Kroz došašće, vrijeme radosnog iščekivanja Krista, Udruga Magis priprema niz eksperimenata - da i naša priprema za dolazak malog Boga koji je uzeo ljudsko tijelo bude stvarnija, u konkretnom „utjelovljenom“ iskustvu.

/ mp

Udruga Magis poziva vas da dođete na eksperiment „Više od pirografije“ 9. prosinca u 10:00 sati u prostorijama SKAC Palme pri Bazilici Srca Isusova (ulaz iz Draškovićeve 54). Pirografija je vještina rada na drvetu, slobodna umjetnost ukrašavanja drva, a sam izraz znači pisanje vatrom. Možda će ovako ukrašeno drvo biti jedan sasvim drugačiji „ukras“ za vaš dom ove godine, a koji će vas kroz došašće iznova vraćati Njemu kojeg iščekujemo. Prijava za sudjelovanje je putem OBRASCA, a kotizacija iznosi 10€ za studente i 12€ za zaposlene. 

A kroz cijelo došašće, nedjeljama 3., 10. i 17. prosinca organizira se eksperiment hodočašća „Hod kroz advent“. Različitim stazama hodočasti se Medvednicom do vrha Sljeme, točnije do Župe Majke Božje Sljemenske Kraljice Hrvata. Prijava za sudjelovanje je putem OBRASCA. Sudjelovanje je besplatno, a hrana iz ruksaka. Nakon prijave bit ćete dodani u WhatsApp grupu u kojoj će voditelji najaviti vrijeme i mjesto okupljanja. 

Udruga Magis organizira različite eksperimente odnosno neuobičajena iskustva za mlade od 18 do 30 godine koji onda postaju prilika za susret sa sobom, Bogom i bližnjim. Eksperimenti su s područja duhovnosti, umjetnosti, sporta i hodočašća, služenja, društva i kulture sa svrhom da mladima pruže priliku za osoban rast i istinsko zajedništvo.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na mail: koordinator@magis-cro.com.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja