Budi dio naše mreže

Udruga SKAC Palma pokrenula je crowdfunding kampanju u kojoj uz pomoć zajednice prikuplja sredstva za kupnju novog kombija. Dosad se u KOMBInaciju uključilo više od 250 donatora, a prikupljena je trećina potrebnog iznosa. Kombi je, kako kažu iz Udruge, neophodno sredstvo za pripremu programa i aktivnosti koje organiziraju za mlade.

/ lm

Dok traje ova kampanja, Udruga priprema i organizira ljetne programe koji počinju u srpnju.

Upravo iz SKAC-a potječe i najdugovječniji ljetni program za mlade – Modrave. Na Modravama će se krajem lipnja, 20. godinu za redom, podignuti šatori koji će primiti stotine mladih željnih odmaka od mobitela, buke i gužve, koji će u jednoj drugačijoj svakodnevici kroz rad, tišinu i odmor učiti nove vještine, rasti i tražiti Boga.

Modrave su stari maslinik, smješten na poluotoku bez vode i struje. Logistički pripremiti sve za boravak grupe od 30-ak sudionika po terminu ponekad izgleda kao nemoguća misija. Iz Udruge kažu kako se nadaju da će do početka ljeta uspjeti prikupiti potreban iznos jer bi im novi kombi uvelike olakšao pripremu i organizaciju programa.

Tržišna cijena novog kombija je 75.000,00 eura, a SKAC Palma kroz ovu kampanju želi prikupiti 50.000,00 eura. Preostali iznos sredstava Udruga planira osigurati apliciranjem na natječaje.

Donirati možete putem platforme Bona Fides Invest. Ako u ovom trenutku ne možete financijski podržati kampanju, podijelite je s drugima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja