Budi dio naše mreže

Ne propustite Valentinovo s Hrvatskim nadzemljem!

Susret za mlade Hrvatskog nadzemlja ovoga mjeseca održat će se u srijedu, 20. veljače u 20.30 sati u Velikoj dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa u Splitu.

/ mp

Tema će biti Valentinovo, a u pozivu stoji da predavača neće biti, a mladima obećavaju  “mnoštvo loših filmova, još gore glume, tehnike u raspadu i prejake klime, poneka igrica, stari smoki na kraju i izvitrena Coca-Cola”.

Prenosimo simpatični poziv “Nadzemljaša” u cijelosti:

“Ah… ta ljubav… ah to Valentinovo. Nekima od samog spomena obrazi zarumene, dok drugi dobiju probavne smetnje. Stoga smo u dilemi. Što napisati, a da već stoljećima nije napunilo mnoštvo glinenih pločica, papirusa, pergamena, i modernih verzija papira? O čemu razmišljati, a da već to neki mulac nije pojednostavnio natpisom na friškoj fasadi šesterokatne zgrade? Kao što je običaj ispitnog mjeseca, mjeseca Lige prvaka, mjeseca mačjih zvukova, pa tek onda mjeseca zaljubljenih, nećemo Vas mučit nikakvim predavačima. Padati možete na ispitima i na kladionici, ali nećemo dopustiti da padnete u ljubavnu depresiju.
Što obećavamo?
Mnoštvo loših filmova, još gore glume, tehnike u raspadu i prejake klime, poneka igrica, stari smoki na kraju i izvitrena coca-cola.”

 

Ključne riječi:
Hrvatsko nadzemlje

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja