Budi dio naše mreže

I ove godine tijekom trajanja Međunarodnoga molitvenog susreta mladih u Međugorju sudionici mogu na velikom platnu dugom sto metara svakodnevno pisati svoje molitve, zahvale Bogu, Kraljici Mira ili neku duhovnu misao. To platno će se, sada već tradicionalno, zadnje večeri Mladifesta u petak, 5. kolovoza prinijeti u euharistiji u zajedničkoj molitvi. Mladi iz Cenacola pripremili su, a mladi iz Frame brinu se oko platna pored vanjskog oltara međugorske crkve sv. Jakova.

/ mp

To platno će mladi iz međugorske Frame zadnjeg dana Mladifesta, u petak, prinijeti prije početka svete mise, a mladi iz Frame, uz ostale stvari, brinu se da i sve oko tog platna bude u redu pa je red za upisivanje na njemu znao biti i više desetaka metara, javlja Radiopostaja Mir Međugorje. Svi na vrelom hercegovačkom suncu strpljivo čekaju kako bi Gospi upisali svoje zahvale, molitve, zavjete…

Platno je još dva dana pored vanjskog oltara te se svi, koji nisu, još mogu upisati svoje molitve i zahvale Kraljici Mira.

Pored platna se nalazi i štand na kojem se u sklopu inicijative “Tvoja krunica za Ukrajinu”, prikupljaju krunice koje se mogu darovati, a koje će završiti kod nekoga u ovoj ratom pogođenoj zemlji.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja