Budi dio naše mreže

Tribina za mlade duhovnog pokreta "Mi ViDiMo" održana je u katedralnoj dvorani u Mostaru predavanjem Dejana Nemčića na temu "Želiš znati kako promijeniti svijet?"

/ im

Dejan Nemčić je profesor geografije iz Zagreba koji je dva puta zaredom nagrađen titulom najboljeg profesora na svijetu. Mlade iz Mostara oduševio je svojom inspirativnom životnom pričom govoreći o tome kako je zaslužio ovo veliko priznanje, što ga je na tom putu motiviralo te kojim se vrijednostima vodi kroz život.

Tribinu su također uveličali i nastup zbora mladih Srednje glazbene škole Ivana Plemenitog Zajca iz Mostara te moderna predstava dramske sekcije “Mi ViDiMo” po uzoru na mit o Platonovoj pećini.

Naposljetku, studentski kapelan don Branimir Bevanda se zahvalio svima koji su na bilo kakav način sudjelovali i podržali rad duhovnog pokreta kroz cijelu akademsku godinu. Istaknuo je kako se mladež Mostarsko – duvanjske biskupije uistinu pokrenula te je sve prisutne pozvao na predstavu “Svi me vole samo tata ne” koja će se održati utorak, 31.5., s početkom u 20h u katedralnoj dvorani.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja