Budi dio naše mreže

Međugorski župnik fra Marinko Šakota potvrdio je da će se "Mladifest" ipak održati i to od 1. do 6. kolovoza. Tema ovogodišnjeg susreta je „Dođite i vidjet ćete.“ (Iv 1, 39)

/ mp

“U vremenu pandemije virusa Covida-19 svi programi međunarodnih duhovnih obnova i ovogodišnji ‘Mladifest’ dovedeni su u pitanje. Hvala Bogu, trenutačna situacija dopustila nam je da u nešto skromnijem opsegu organiziramo ovogodišnji 31. Mladifest. Velika većina ovogodišnjeg programa prebacila se na elektroničke mreže gdje naše programe prati veliki broj vjernika iz cijeloga svijeta.

Ovogodišnji ‘Mladifest’ u potpunosti će biti moguće pratiti putem medija te na taj način ostajemo povezani sa svima onima koji nažalost neće moći biti prisutni u Međugorju. Ovisno od epidemiološke situacije, dolazak mladih će biti organiziran poštujući upute nadležnih institucija.

Povezani u istom Duhu rastimo u Gospinoj školi i radujmo se što ćemo i ove godine biti povezani mislima i srcima u Međugorju”, poručio je međugorski župnik fra Marinko Šakota, donosi Međugorje-info.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja