Budi dio naše mreže

Četvrti Antunovski hod mladih započeo je predprogramom u svetištu svetog Antuna u Sesvetskim Selima nakon kojeg je uslijedila sveta misa s početkom u 13 sati. Po završetku misnog slavlja mladi su se uputili prema Svetom Duhu gdje će uz klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, slavljenje i druženje završiti program ovogodišnjeg Antunovskog hoda.

/ Ivana Markić

Poslije svete mise mladi su se zaputili prema Svetom Duhu, a njihova prva postaja bila je u Dubravi kod hercegovačkih franjevaca. Mladi su oko 18 i 30 sati stigli na Trg bana Josipa Jelačića gdje su pjesmom, plesom i molitvom slavili Gospodina. Nakon toga uputili su se prema Svetom Duhu gdje će klanjanjem, slavljenjem i druženjem završiti program ovogodišnjeg Antunovskog hoda.

Antunovski hod mladih 2022. / Foto: Dario Zurchauer

Antunovski hod mladih 2022. / Foto: Dario Zurchauer

Mladi su oko 18 i 30 sati stigli na Trg bana Josipa Jelačića. Pjesmom i plesom slavili su Gospodina. Fra Stjepan Brčina predvodio je molitvu predanja Gospodinu.

Po završetku programa na Trgu, mladi su se zaputili prema Svetom Duhu gdje su ovogodišnji hod nastavili uz klanjanje, slavljenje i druženje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja