Budi dio naše mreže

Gospićko-senjski biskup Zdenko Križić u prigodnoj je videoporuci naglasio kako bavljenje sportom pomaže mladima da izbjegavaju mnoge kušnje i napasti i tako podržao akciju prikupljanja sredstva za mlade sportaše nakon što je u utorak, 4. siječnja u Gospiću u požaru izgorjela vježbaona "SKROZFIT gym".

/ md

Gospićko-senjski biskup Zdenko Križić podržao je akciju prikupljanja sredstava za mlade sportaše iz Gospića, kako bi ponovno kupili opremu koja im je izgorjela u požaru. U prigodnoj video-poruci naglasio je da bavljenje sportom pomaže mladima da izbjegavaju brojne kušnje i napasti.

“Žao nam je za slučaj kuće u kojoj su naši mladi trenirali koja je izgorjela. Izgubili su mogućnost treniranja i bavljenja sportom. Drago nam je da se mladi ljudi bave sportom jer na taj način izbjegavaju puno drugih kušnji i napasti koje itekako udaraju na živote mladih ljudi. Stoga, želimo im pomoći na svaki način da se osposobi mjesto na kojem mogu trenirati i nastaviti se baviti sportom. Svi mi želimo dati svoj skromni doprinos, a svi mi znamo kako je “zrno po zrno pogača”, tako da se nadamo da ćemo zrno po zrno uspjeti realizirati nove prostore u kojima će oni moći trenirati”, istaknuo je biskup Križić.

Vatra je u jednoj noći uništila prostor koji je koristio Klub za obaranje ruke Arktos i drugi sportaši. Akciju pomoći za kupnju nove opreme i stvaranju adekvatnih uvjeta za treniranje pokrenuli su istaknute osobe iz Saveza sportova, Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću, Saveza za obaranje ruku te Olimpijskog odbora.

Podsjećamo, požar u Gospićkoj vježbaoni “SKROZFIT” gym i kaniškoj čitaoni izbio je u utorak, 4. siječnja oko 3 sata ujutro. Vatrogasci su već nekoliko minuta iza 3 sata bili na mjestu događaja, no tada je požar već dosta zahvatio zgradu.

Izgorjela čitaona / Foto: lika.online.com

Izgorjela čitaona / Foto: lika.online.com

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja