Budi dio naše mreže

Svakodnevno u programu Hrvatskoga katoličkog radija u 9 sati i 30 minuta hodočasnici i duhovnici Marijanskog zavjeta za Domovinu, (a u hodočašće je uključeno više od 150 svećenika iz svih krajeva Hrvatske) javljaju se uživo s najnovijim informacijama, dojmovima i svjedočanstvima s hodočasničkog puta. Mrežna stranica Hrvatske katoličke mreže svakodnevno objavljuje Hodočasnički dnevnik.

/ dt

Hodočasnici su ujutro krenuli iz Vrpolja prema Primorskom Dolcu. Prvo odredište je bilo selo Podine, gdje su ispunili malu crkvicu i tako razveselili župljane koji su stigli na misu u 9 sati, koju je predvodio don Ante Omazić.

 

Zatim su hodočasnici zastali na okrjepi kod jednog branitelja i mještana Podina, kojem zahvaljuju na gostoprimstvu.

Zatim su krenuli dalje zanimljivim putevima.

Ubrzo su hodočasnici, hodeći prekrasnim krajolikom, stigli u Primorski Dolac. Ondje su ih srdačno dočekali načelnik općine Joško Dujmović sa svojim suradnicima, Josipom Penićem i Marijem Miškovićem, te im pripremili roštilj za ručak i osigurali im smještaj u lijepo uređenoj novoj sportskoj dvorani, na čemu im hodočasnici od srca zahvaljuju.

Ovogodišnje peto zavjetno hodočašće krenulo je 8. lipnja iz Osijeka, a završava 21. kolovoza u Dubrovniku. Sve informacije, podatke o rutama i način prijave potražite OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja