Budi dio naše mreže

Svakodnevno u programu Hrvatskoga katoličkog radija u 9 sati i 30 minuta hodočasnici i duhovnici Marijanskog zavjeta za Domovinu, (a u hodočašće je uključeno više od 150 svećenika iz svih krajeva Hrvatske) javljaju se uživo s najnovijim informacijama, dojmovima i svjedočanstvima s hodočasničkog puta. Mrežna stranica Hrvatske katoličke mreže svakodnevno objavljuje Hodočasnički dnevnik.

/ sd

Tridesetak hodočasnika krenulo je na hod nakon mise u 7h koju je u Katedrali sv. Terezije Avilske u Bjelovaru predvodio katedralni župnik, a u koncelebraciji je bio vlč. Mihael Kos.

Nakon mise i doručka kod Katedrale, pomolili su se kod spomenika poginulim braniteljima Grada Bjelovara te krenuli prema Rovišću.

U Rovišću ih je dočekala okrjepa, na kojoj su zahvalili, te su krenuli dalje preko Predavca te povremeno praćeni kišom stigli su do odredišta za sljedeći dan, župne crkve u mjestu Sv. Ivan Žabno, odakle kreću na najkraću dnevnu rutu Marijanskoga zavjeta od 11 kilometara. Svi koji su u mogućnosti da se pridruže hodočasnicima dobro su došli.

Ovogodišnje peto zavjetno hodočašće krenulo je 8. lipnja iz Osijeka, a završava 21. kolovoza u Dubrovniku. Sve informacije, podatke o rutama i način prijave potražite OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja