Budi dio naše mreže

Nakladnička kuća Verbum od 1. do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr organizira prodajnu akciju “Uzmi 3, plati 2”.

/ im

Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Osijek, Požega i Vinkovci) i na web knjižari verbum.hr svaki kupac ima pogodnost da za tri kupljene knjige u izdanju nakladničke kuće Verbum jednu od njih dobije besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 800 vrijednih i zanimljivih naslova raznovrsne tematike, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

U ovu akciju uključeni su i Verbumovi noviteti, od kojih izdvajamo bestseler Gabrielea Amortha Ispovijesti vatikanskoga egzorcista. U ovim ispovijestima otac Amorth vodi nas u tajnoviti svijet dajući potresnu viziju svojih svakodnevnih borba s đavlom, ali i mnogobrojne savjete za pobjedu nad Zlim. Služeći se konkretnim primjerima, otkriva kako razlikovati psihička oboljenja od opsjednuća, kako prepoznati znakove đavolske prisutnosti i koje metode demon koristi za svoja zloćudna djelovanja. Daje i odgovor na pitanja: ako je netko opsjednut, je li to njegova krivnja te kako se osloboditi opsjednutosti. Objašnjava kako se zaštititi protiv čaranja i uroka i znači li da, ako nam mnogo toga pođe po zlu, imamo neko prokletstvo. Savjetuje i kako se obraniti od Zloga, koje su molitve zaštite i oslobođenja najuspješnije i koja su to oružja koja svatko od nas treba upotrijebiti u borbi protiv sila tame.

Drugi novitet oca Amortha u izdanju nakladničke kuće Verbum jest molitvenik Izbavi nas od zla koji nosi podnaslov Molitve za oslobođenje, ozdravljenje i zaštitu u kojem je otac Amorth, odgovarajući na zamolbe i potrebe mnogih ljudi, sabrao najučinkovitije molitve kojima se služio i koje je preporučivao u svojoj dugogodišnjoj praksi egzorcista. Ovaj mali molitvenik za obranu od svakoga oblika zla sadrži provjerene molitve iz Svetoga pisma i tradicije Crkve, molitve za oslobođenje od zloduha i utjecaja zlih sila, za nutarnje ozdravljenje, molitve za ozdravljenje od tjelesnih bolesti i patnja, za blagoslov ili oslobođenje kuća, radnih mjesta i polja, molitve protiv uroka, za mir srca te odabrane litanije i zazive.

Don Dolindo – Isuse, misli ti! još je jedan od nezaobilaznih noviteta u izdanju nakladničke kuće Verbum. U njemu je Grazia Ruotolo, nećakinja i posljednja živuća rođakinja jednoga od najvećih mistika našega vremena, don Dolinda Ruotola (1882.–1970.), u suautorstvu s cijenjenim novinarom Lucianom Regolom, odlučila sa svima podijeliti golemu životnu i duhovnu ostavštinu svoga strica. Njezina sjećanja, prikupljena svjedočanstva i anegdote, vode čitatelja na nesvakidašnje putovanje koje će vam omogućiti da upoznate don Dolinda, kojega je Padre Pio nazvao velikim svecem i apostolom iz Napulja.

Upravo objavljena knjiga Život nakon života dr. Patricka Theilliera, autora međunarodne uspješnice Kad mi je duša napustila tijelo, knjiga je u kojoj ovaj poznati autor nastavlja svoje istraživanje tajnovitih i fascinantnih fenomena iskustava tik do smrti. U ovoj knjizi prikupio je provjerena iskustva tik do smrti (ITS), odnosno svjedočanstva brojnih ljudi koji su, prema vlastitim riječima, već krenuli u zagrobni život i vratili se u ovozemni.

Roman Čudo oca Malahije, nepravedno zanemarenog škotskog književnika Brucea Marshalla, u ovome Verbumovu izdanju prvi put postaje dostupno na hrvatskome jeziku. U ovom romanu kao da je pred nas postavljeno zrcalo u kojemu jasno vidimo (ne)vjeru, sumnje, preispitivanja, cinizam i licemjerstvo, i u nama i u svijetu koji nas okružuje. Stoga je i danas jednako ne samo komično i zabavno nego i aktualno, pametno i korisno kao i prije gotovo stotinu godina kada je prvi put objavljeno.

Jedan od bestselera nakladničke kuće Verbum, knjiga Brini se manje, moli se više autorice Donne K. Maltese sadrži 180 kratkih i poticajnih meditativno molitvenih tekstova za žene za život bez tjeskobe prikladnih za sve životne situacije i poteškoće.

Bogato znanje i iskustvo časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja, kojim je pomogla mnogim ljudima, sabrano je u ovoj jedinstvenoj knjizi Biljne terapije i recepti koja donosi blago prokušanih znanja o ljekovitom bilju kao daru iz Božje ruke.

Ako vas, dakle, zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum od 1. do 31. srpnja ili web knjižaru www.verbum.hr i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja