Budi dio naše mreže

Iako je ove godine otkazan Interliber, omiljeni sajam mnogih ljubitelja knjige i čitanja, tračak svjetlosti i nade, kao i uvijek u kršćanskome duhu, ipak postoji. Naime, Zajednica nakladnika i knjižara (ZNK) od 10. do 15. studenog održava projekt “Knjiga svima i svuda”, dio kojega je i izdavačka kuća Kršćanska sadašnjost. Sajamski popusti i promicanje knjige i čitanja tako će ipak naći put do svojih čitatelja, ovoga puta u knjižarama i web shopovima.

/ mp

Kršćanska sadašnjost tom je prigodom pripremila niz popusta, od 20 do čak 70 posto. Nova izdanja pratit će sajamski popust od 20 %, biblijska izdanja bit će snižena 25 %, a ostali naslovi moći će se kupiti od 30 do 70 % nižim cijenama u knjižarama Kršćanske sadašnjosti u Zagrebu, Karlovcu, Mariji Bistrici, Zadru, Splitu i Osijeku. S obzirom na popuste, raspon cijena knjiga Kršćanske sadašnjosti kretat će se već od 15 kuna nadalje. 

Dio naslova moći će se kupiti u okviru akcijskoga paketa, a odabrani naslovi po sajamskim će se cijenama moći kupiti i u našoj web knjižara na www.ks.hr

Pripremate li već popis za svoju virtualnu košaricu, zavirite u ovotjedne akcije, a ako se pak spremate u šetnju knjižarama, KS ćete pronaći na ovim adresama:

Zagreb: Kaptol 1 i Kaptol 29

Split: Kralja Zvonimira 16

Zadar: Poljana Natka Nodila 7

Osijek: Trg slobode bb

Karlovac: Radićeva 4

Marija Bistrica: Trg Ivana Pavla II. 32

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja