Budi dio naše mreže

Novi obiteljski film „Proslavimo blagdan u miru“ redatelja Juana Manuela Cotela počinje se od četvrtka, 24. studenog prikazivati u Dubrovniku. Kinematografi Dubrovnik organizirali su njegovo prikazivanje u dvorani Visia i kinu Sloboda u poslijepodnevnim satima o čemu se detaljnije može informirati na plakatu.

/ mp/IKA

„Snimili smo ovu glazbenu komediju kako bismo ponudili nadu onima koji žele zaštititi obitelj. Film ‘Proslavimo blagdan u miru’ govori o stvarnim obiteljima – uključujući i moju – koje ostaju zajedno unatoč poteškoćama”, ističe redatelj filma Cotelo.

Producentska filmska kuća “Infinito + 1” iz Španjolske snima filmove s vjerskom tematikom već duži niz godina. Njihove prethodne četiri produkcije su prikazane u 39 europskih zemalja i Americi.

Dva filma već su prikazana i u Hrvatskoj i u Dubrovniku: Najveći dar i Marijina zemlja. Nedavno je u Zagrebu premijerno prikazan treći njihov film Majka Terezija.

Pred par tjedana također je i četvrti film preveden na hrvatski jezik i počeo se, uz božićne blagdane, prikazivati diljem Hrvatske. Ovaj film se premijerno prikazuje ovog adventa u 17 zemalja, uključujući i Hrvatsku.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja