Budi dio naše mreže

Volite glumiti i pjevati? Kreativni ste - volite pisati i fotografirati? Društvene mreže i uređivanje web stranica nije vam strano? Javite se Ansamblu Kolbe poznatom po evangelizacijskom poslanju u svijetu kazališne umjetnosti.

/ hk

Ansambl Kolbe dobro je poznat na kulturnoj sceni. Prisutan je već osam godina i prepoznatljiv po izvođenju duhovnih mjuzikala. U proteklom razdoblju izveli su tri vrlo uspješna mjuzikla koja su izvođena diljem Hrvatske u brojnim kazalištima i dvoranama.

Posljednji hit mjuzikl, koji još uvijek izvode, je Svetac svega svijeta, a riječ je o mjuziklu o životu svetoga Antuna Padovanskoga. Mjuzikl je u protekloj kazališnoj sezoni izveden 36 puta u Zagrebu te 11 puta diljem Hrvatske i inozemstva.

Ansambl Kolbe po svome djelovanju predstavlja jedinstvenu pojavu u svijetu kazališne umjetnosti posebice u svome evangelizacijskom poslanju.

Od ove jeseni Ansambl Kolbe kreće u novu kazališnu sezonu i u potrazi su za novim glumcima i pjevačima. Također, u kreativnom timu Ansambla Kolbe potrebni su i oni koji vole pisati, fotografirati, uređivati web stranice te pripremati objave za društvene mreže.

Audicija za nove članove održat će se 3. rujna 2019. u Dvorani sv. Franje na Svetom Duhu u Zagrebu s početkom u 20 sati.

Foto: Ansambl Kolbe

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja