Budi dio naše mreže

Eva Vukina ponovno oduševljava svojim talentom. Ovoga puta crtala je i nogama. O svojem novom crtačkom iskustvu progovorila je na Facebooku.

/ mp

Donosimo objavu Eve Vukine:

“Da ne bi mislili, ruke mi nisu slomljene, sve je na mjestu. Samo istražujem svoje mogućnosti i želim poručiti da ne postoji nikakva prepreka ako je duh voljan i zdrav.

Mislim si: ‘Bože, hvala Ti što si me stvorio tako čudesno! Pa ja mogu crtati i nogom. Sumnjala sam, a Ti si mi opet pokazao da mogu. Talent uvijek nađe načina na koji će izaći na papir, bile to noge ili ruke.’

Svi smo mi Božjih ruku djelo i stvarno je prekrasno to djelo proučavati. Kome je više dano od njega će se i više iskati. Imaš zdrave ruke, oči i noge? Pokretan si, čuješ, vidiš, osjećaš?! Nemoj čekati, koristi te blagodati! Bog treba tvoje oči, tvoje ruke, tvoje noge… Kreni k bližnjemu, grli ga, pričaj mu o Bogu, gledaj ga Njegovim očima. Jednostavno, ljubi ga!

Čovjek ne mora imati sve da bi bio sretan, sreća ne dolazi od materijalnih stvari. Sreća dolazi iz zahvalnosti Bogu za sve ono što nam je dano i oduzeto. Bitno je vjerovati u Njegove planove s nama! Povjerio ti je talente, a to znači da te treba i da vjeruje u tebe. Ne boj se, vjeruj Mu i kreni usavršavati svoje talente.”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja