Budi dio naše mreže

Nastavlja se niz tribina pod nazivom „Moje pjesme, moje molitve”. Gost prve ovosezonske tribine je skladatelj, aranžer i producent Toni Eterović.

/ md

Toni je kao glazbenik, producent i voditelj orkestara stalni suradnik mnogih glazbenih manifestacija vezanih uz zabavnu, duhovnu, scensku glazbu, šansonu i klapsko pjevanje. Za svoj rad Toni Eterović je dobitnik mnogih festivalskih i strukovnih nagrada uključujući i „Porin”.

„Ovo je već četvrta sezone tribine ‘Moje pjesme, moje molitve’ na kojoj predstavljam duhovne i produhovljene pjesme autora ne samo duhovne nego drugih glazbenih pravaca. Gosti tribine su bili: Čedo Antolić, Bruno Krajcar, Luka Balvan, Meri Cetinić i Davor Terzić, Emilio Kutleša, fra Ivan Matić, fra Miroslav Petrac, Antonio Tkalec, Dražen Žanko, Ivica Pepelko, Danko Tomanić a jedna je bila posvećena pjesničkom opusu Isusovog poete Nenada Mirka Novakovića” rekao je za naš portal Slavko Nedić voditelj tribine.

Tribina će se održati u srijedu 21. rujna u 18:30 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja Berislavićeva 9 u Zagrebu. Voditelj tribine je Slavko Nedić, urednik glazbenog programa Hrvatskog katoličkog radija. U programu sudjeluju: Toni Eterović, Željka Marinović, Max Hozić, Marko Vukes, Lucija Jelušić Šimatović, Ante Toni Janković i Anita Huđek. Ulaz je slobodan.

O gostu ove tribine

Toni Eterović je skladatelj, aranžer, instrumentalist i producent rođen u Splitu 1967., a živi i djeluje u Zagrebu. Glazbeno obrazovanje završio je u Splitu, a glazbom se profesionalno bavi od početka devedesetih godina. Dobitnik je mnogih festivalskih nagrada i strukovnih nagrada uključujući i „Porin”. Kao producent i voditelj orkestara stalni je suradnik glazbenih manifestacija vezanih uz scensku glazbu, šansonu, klapsko pjevanje i šire.

Duhovnom glazbom bavi se još od srednje škole kad pristupa VIS-u Gospe od zdravlja u Splitu. Kao aranžer i skladatelj objavio je stotinjak albuma s područja duhovne glazbe. Putem glazbene udruge „Arija” prisutan je i kao nakladnik mnogih izdanja s raznih glazbenih područja – zabavne, pop, dječje i duhovne glazbe.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja