Budi dio naše mreže

Laudato televizija i Arena Zagreb potpisali su ugovor kojim se definira održavanje duhovno-glazbenog koncerta 'Progledaj srcem' 2020. godine. Šesti, sada već tradicionalni, koncert održat će se 10.10.2020. godine.

/ dt

Ovogodišnji peti ‘Progledaj srcem’ ispunio je Arenu Zagreb s 18 tisuća posjetitelja i postao jedan od najznačajnijih koncertnih i društvenih događaja godine. Otada zainteresirani s nestrpljenjem očekuju datum novog koncerta. Stoga ih je zasigurno razveselila vijest da su Laudato televizija i Arena Zagreb potpisali ugovor kojim se definira datum koncerta – 10.listopada 2020. godine. Organizatori najavljuju da uskoro počinje i prodaja ulaznica.

Potpisivanje ugovora Ksenija Abramović i Sretan Šarić

Podsjetimo, na petom koncertu “Progledaj srcem” nastupili su: Božja pobjeda, Emanuel, sestre Palić, zbor Mihovil, Alan Hržica, fra Marin Karačić, Hanna i sestre Halužan, Rafael Dropulić Rafo i Ante Cash. Duhovne poticaje tijekom večeri uputili su vlč. Boris Jozić i fra Jozo Grbeš, OFM, a kroz večer posjetitelje su vodili s. Dijana Lončarek, Marin Periš i Josip Kežić. Glazbenim sastavom od 19 instrumentalista ravnao je Goran Kovačić. Kao posebno iznenađenje mlada slikarica Eva Vukina je za vrijeme nastupa Band aid redovnika, u sedam minuta nacrtala Majku Božju koja u ruci drži Arenu. Nastupili su također Ana Rucner i Tony Cetinski.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=vZbrT9u4lFE

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja