Budi dio naše mreže

"Pjesma pouzdanja (Psalam 71)" četvrti je singl s albuma "Projekt Psalmi".

/ Hrvoje Josip Bišćan

Biblijski tekst uglazbio je Danijel Damjanović, a pjevaju Kristina Jurman Ferlin i Anđela Jeličić Krajcar. Kontrabas svira Luka Veselinović, violončelo Katarina Evetović, a zbornu dionicu otpjevao je župni zbor župe Poreč “Milost”. Produkciju spota potpisuju Danijel Damjanović i Haris Brković, a audio mastering Drago Smokrović.

Pjesma je produkcijski i stilski prigodna za vjerske emisije, ali se može emitirati i u redovitom radijskom programu, budući da su tekstovi bezvremenski (adaptirani biblijski psalmi), a glazba visokokvalitetno osmišljena i producirana. Cijeli album izdavačka kuća Laudato objavit će u rujnu 2025. godine, a dotad se očekuje objava još pet pojedinačnih pjesama.

Danijel Damjanović / Facebook

Danijel Damjanović, gitarist i autor, član grupe Poklòn, koja je stvarala glazbu kršćanske tematike, nekoliko puta nagrađivane na Uskrsfestu i poznate po pjesmama “Moj me otac daruje”, “To je on”, “Kap jedna mala”, 2022. godine započeo je veliki glazbeni projekt pod nazivom “Psalmi” u kojem želi uglazbiti i producirati 21 biblijski psalam, prenio je portal porestina.hr.

Sve je započelo prvim singlom “Bože moj, zašto si me ostavio?” (Ps 22), kojega izvode Danijel Damjanović i vlč. Josip Mašina.

U drugom singlu “Divno je ime Tvoje” (Ps 8) Danijelu se pridružila Iva Gortan.

Treći singl Ne skrivaj lice svoje” (Psalam 102) izvodi pjevačica Petra Tripar.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja