Budi dio naše mreže

Povodom svetkovine Duhova katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" snimila je obradu pjesme "Duh je Sveti na nama". Pjesmu možete poslušati u nastavku.

/ im

Karizmatska zajednica mladih “Božja pobjeda” osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetog na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

“BP BASIC novi je projekt naše slavljeničke službe i produkcijskog tima kojim želimo “basic” obradama osvježiti neke od starijih pjesama i “obući ih u novo ruho” – jednostavniji, akustični aranžman”, poručuju iz zajednice Božja pobjeda.

“Prvu pjesmu u nizu iz navedenog projekta – “Zauvijek” – objavili smo uoči Uskrsa, a pjesma “Prožmi me/Ti si slave dostojan” druga je u nizu. Povodom svetkovine Duhova objavili su novu obradu pjesme “Duh je Sveti na nama”.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja