Budi dio naše mreže

Slavljenička služba zajednice "Božja pobjeda" u suradnji s kućnim molitvenim zajednicama donosi pjesmu "Ništa osim krivi" koju se često može čuti na otvorenim molitvenim susretima zajednice.

/ im

Podsjetimo, Karizmatska zajednica mladih “Božja pobjeda” osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetog na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

Unutar zajednice postoje četiri službe: molitvena služba, slavljenička služba, služba ozdravljanja i organizacijska služba.

“Slavljeničku službu čine članovi zajednice čija su srca posebno otvorena za slavljenje i za rast u tom milosnom daru primljenom od Gospodina. Slavljenička služba svojim karizmama i talentima sudjeluje u gotovo svakoj aktivnosti zajednice koja sadrži okupljanje na zajedništvo i molitvu.

Njeno primarno poslanje je širenje kulture slavljenja Gospodina kroz glazbeno animiranje molitvom pohvale na susretima zajednice, otvorenim i evangelizacijskim susretima, duhovnim obnovama, a posebno na projektu ‘Večer slavljenja‘ u organizaciji zajednice”, stoji u opisu službe na portalu Božja pobjeda.

U opisu pjesme na njihovom YouTube kanalu stoji:  “Dragi prijatelji, s radošću predstavljamo drugi dio projekta “Pjesme sa susreta” u kojem vam slavljenička služba zajednice “Božja pobjeda” u suradnji s kućnim molitvenim zajednicama donosi pjesme koje se mogu čuti na otvorenim molitvenim susretima zajednice. Na projektu su sudjelovali članovi slavljeničke službe zajednice “Božja pobjeda” i kućnih molitvenih zajednica ‘Angelus‘, ‘Hosana”, “Filia Sion‘, ‘Žive vode‘, ‘Bona fide‘ i ‘Pobjeda Ljubavi‘”.

Cijeli video pogledajte ovdje!

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja