Budi dio naše mreže

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" objavila je novi video spot za pjesmu "Zauvijek". Riječ je o obradi pjesme "Forever". Pjesmu možete poslušati u nastavku.

/ im

Pjesma “Zauvijek” obrada je pjesme “Forever”, autora Briana Johnsona, Christa Blacka Gifforda, Gabriela Wilsona, Jenna Johnsona, Joela Taylora i  Kari Jobe.

Ova pjesma zaista ostavlja veliki utisak na slušatelje, ali i na same izvođače. Uz Petra Buljana glavni vokal u pjesmi je i Maja Divljaković. Uz glavne vokale tu je i Ana Pandžić na klavijaturama i Hrvoje Magdić na perkusijama.

“Za mene pjesma ‘Zauvijek‘ ima posebno i osobno značenje jer sam uz nju slavila u težim trenucima koji su završili pobjedom. Od tada u životnim situacijama, kada je teže, se sjetim Njegove pobjede i samo odzvoni pitanje ‘O, smrti, gdje si sad?! Naš uskrsnuli Kralj sad pobjedu odnosi!‘ i nastavim dalje”, rekla je Maja Divljaković.

“Pjesmu Zauvijek doživljavam kao put od Velikog petka do Uskrsa – od kalvarije, boli i smrti do pobjede, života, slave. Kroz pjesmu vidim sliku našeg Boga – patnika, poniznog sluge, trpećeg, predanog do kraja, slabog, nevinog jaganjca, a onda sliku Boga proslavljenog, pobjednika, kralja kraljeva, onoga kome je sve moguće, sve premostivo i koji je živ Bog, a ne mrtav”, istaknula je Ana Pandžić.

Podsjetimo, Karizmatska zajednica mladih “Božja pobjeda” osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetog na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja