Budi dio naše mreže

Album "This is the Day! Ovo je dan!" novi je album Porinom nagrađenog gitariste Andreja Grozdanova koji će ugledati svjetlo dana ovoga mjeseca. Na jednom mjestu sabrao je pjesme na jezicima centralne i istočne Europe i svijeta. Tako će album sadržavati 12 pjesama na 10 jezika.

/ mp

Kako nam je Grozdanov otkrio, posljednjih nekoliko godina održao je više od šest stotine nastupa u zemljama regije i svijeta.

“Na tim putovanjima, po prvi puta sam susreo svoje kolege, te sam sabrao na jednom mjestu pjesme na jezicima centralne i istočne Europe i svijeta, i to iz: Italije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Velike Britanije, Srbije, Sjedinjenih Američkih Država, Slovenije, Hrvatske, Rumunjske i Slovačke. Sa svima njima sam na poseban način povezan i velika mi je radost što su dio novog albuma.

U isto vrijeme, moj suradnik i prijatelj, Viktor Laszlo ostvaruje svoj dugogodišnji san, da na stadionu usred Budimpešte okupi okolne zemlje i vodeće kršćanske glazbenike svijeta i ostvari jedinstvo nikad viđeno do sada. Zbog toga sam ove dvije ideje spojio u jednu i stavio sliku najmodernijeg stadiona u Europi Puškaš te nazvao album ‘This is the Day! Ovo je dan!'”

Album izdaje Bono Records te će biti dostupan u svim većim knjižarama Verbum.

Bend sačinjavaju glazbenici poznati po mnogim ostvarenjima kršćanske glazbe: električne i akustične gitare – Andrej Grozdanov, akustične gitare – Zoran  Majstorović, bubanj – Mario Klarić, bas gitara – Robert Vrbančić i klavijature – Goran Kovačić

Snimano je uživo u studiju na Kastvu ponad Rijeke, a ton majstor je Matej Zec.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja