Budi dio naše mreže

Nova pjesma KES-a Duhovni kutak "Zeleni valovi" nadahnuta je Isusovim riječima zapisanima u Matejevu evanđelju "Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni i ja ću vas odmoriti".

/ dt

Katolička evangelizacijska skupina “Duhovni kutak” objavila je novu pjesmu “Zeleni valovi”, nadahnutu Isusovim riječima zapisanima u Matejevu evanđelju Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni i ja ću vas odmoriti (Mt 11, 28).

‘Duhovni kutak’, katolička je evangelizacijska skupina, od prvog dana postojanja voditelj skupine je Stjepan Arnuš, laik i srednjoškolski profesor logike i filozofije, a već neko vrijeme i suvoditelj Boris Biško. Tu je i njihov duhovnik vlč. Marinko Miličević, svećenik Gospićko-senjske biskupije.

KES ‘Duhovni kutak’ danas ima svoj YouTube kanal vrlo dobro posjećen i praćen, kao što su uostalom njihove večeri bilo da gostuju negdje ili kada imaju svoje redovite susrete na zagrebačkoj Savici i kod svojih duhovnih majki Isusovih malih sestara Charlesa de Foucalda. Uzor, duhovni, pronašli su i u bl. Chiari Luce Badano, a mnogima su i oni inspiracija kako slijediti Krista i njihove pjesme su, povrh svega, vrlo bitan poticaj tolikima za sazrijevanje u vjeri.

Započeli su djelovati kao srednjoškolska neformalna skupina pri XI. Gimnaziji u Zagrebu i vrlo brzo, već koji mjesec poslije, početkom 2015. kada su prvi put gostovali na HKR-u, na svome spomenutom video kanalu imali su zapaženih 110.000 pregleda svojih tek nekoliko pjesama, a danas su iza njih, početkom 2019. godine, tri studijska albuma.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja