Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovni-kutak

'Mlinovi moje ljubavi' - nova pjesma Duhovnog kutka koja može promijeniti našu molitvu

"Kad ljubav melje to boli, ali kad vidimo kako se drugi site, kako rastu od naše ljubavi to nas ispunja, čini nas sretnim. Imati kruha znači biti blagoslovljen. Imati kraj sebe osobu koja je 'kruh' znači biti blagoslovljen. Gospodin želi da budemo jedni drugima kruh, da budemo blagoslovljeni, da živimo u blagoslovu, to je njegov plan za nas", piše Stjepan Arnuš, voditelj katoličke evangelizacijske skupine Duhovni kutak pojašnjavajući stihove nove pjesme koju su objavili pod nazivom 'Mlinovi moje ljubavi'.

'Duhovni kutak' ima pjesama za čak dva nova albuma

„Mi nismo band, nas ne zanima samo glazba, nas zanima molitveno iskustvo putem pjesama. Želim da onaj tko ih sluša uđe u tu priču, da ih doživi kao kontemplaciju.” Poručio je to za HKR duhovnik Katoličke evangelizacijske skupine 'Duhovni kutak' čiji su se članovi prvi put u hrvatskoj medijskoj javnosti malo bolje predstavili, ali su također iznenadili naše uredništvo jer su premijerno u programu našeg radija izveli čak četiri svoje nove pjesme.

Poslušajte novu pjesmu Duhovnog kutka!

Nova pjesma KES-a Duhovni kutak "Zeleni valovi" nadahnuta je Isusovim riječima zapisanima u Matejevu evanđelju "Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni i ja ću vas odmoriti".

Konačno i božićni video spot ‘Duhovnoga kutka’

Članovi KES-a 'Duhovni kutak', katoličke evangelizacijske skupine, uvijek naglašavaju da nisu samo glazbeni sastav, već ponajprije evangelizacijska skupina. Zato su i odbili nastup prije koju godinu na 'Progledaj srcem' jer nisu željeli samo pjevati.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja