Budi dio naše mreže

Gospel sastav “The Messengers” pripremio je novi album “S(w)ingin' with The Messengers”, s koncerta održanog u Kazalištu Komedija 10. prosinca 2017. Predstavljanje albuma bit će u nedjelju, 9. lipnja, u 19.30 sati u crkvi BDM Žalosne u zagrebačkom naselju Špansko.

/ mp

Vokalni sastav “The Messengers” osnovan je 11. studenog 2002. godine u Zagrebu i od tada djeluje pod vodstvom Matije Škvorca u sklopu župe Blažene Djevice Marije Žalosne u naselju Špansko.

Sastav je okupio zaljubljenike u duhovnu glazbu i a capella pjevanje, a uz gospel i negro spiritual glazbu, u posljednje vrijeme repertoaru dodaje i neke jazz pjesme, izvodeći ih i dalje na svoj specifičan i prepoznatljiv način. Zanimljivo je da je većina članova Messengersa potekla iz zbora Maranatha, kojeg također vodi Matija Škvorc.

Messengersi, u prijevodu Glasnici, nositelji su radosne vijesti. To poručuju i svojim sloganom “Bringing you the good news”, jer su dobra vijest i dobra atmosfera koju prenose nešto što ih prati kroz sve godine pjesme i nastupa.

“Messengersi” su 2011. objavili i nosač zvuka s tradicionalnim gospel i negro spiritual pjesmama, pod nazivom “Good News”, u nakladi Laudata, a 2015. predstavili su album “Total Praise”.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja